Weekend Wadden

zeiltocht naar Terschelling of Vlieland

Geschikt voor een groep vrienden of voor families

Een mooie zeiltocht van vrijdagavond tot zondagnamiddag. Aan boord wordt actief meegeholpen met zeilen en wij doen alles extra rustig aan nu wij daarbij anderhalve meter afstand houden. De professionele crew geeft uiteraard de nodige instructies en begeleiding en draagt zorg voor de veiligheid van iedereen.

Onderweg is veel tijd om te ontspannen en om te genieten van de zee waar het schip zich op windkracht over beweegt.


Het samen zijn en helpen op een groot zeilschip en het zeilen op de Wadenzee staat centraal maar je kan ook eigen invulling aan je weekend te geven: neem tijd op de eilanden voor een fietstocht of ga met de kinderen naar het strand; even langs de zeehondenbank bij Terschelling is altijd een highlight.
We kunnen ook extra lang blijven zeilen en als het getij gunstig is kunnen we overwegen een uitstapje op een zandbank te maken.

 

Voor de verzorging bieden wij drie mogelijkheden

Je kan er voor kiezen zelf alle drank en levensmiddelen te verzorgen en aan boord mee te nemen.

Jij geeft aan ons door wat de samenstelling van het gezelschap is en eventuele wensen, wij zorgen dan dat alle levensmiddelen en drank paraat staat en tot in de puntjes geregeld is. De bereiding van de maaltijden en hapjes doen jullie dan zelf en dat geeft juist ook een hele leuke sfeer aan boord. Deze optie wordt vaak gekozen in combinatie met uit eten gaan op zaterdag. Ook daarbij kunnen wij helpen.

Natuurlijk kan er ook een cateraar mee varen die dan de keuken beheert en een continue verzorging op elk gewenst niveau voor jullie realiseert. Deze optie is natuurlijk wat duurder maar het voordeel is wel dat het zo ook heel eenvoudig is om de belangrijke corona protocollen in de keuken na te leven.

 

 

Bekijk meer foto's van het schip