Overnachten in Amsterdam

LoungeKlipper Avontuur als groepsaccomodatie in Amsterdam

Buiten het zeilseizoen ligt de Avontuur afgemeerd in de haven van Amsterdam-IJburg en is te huur als een stilligende groepsaccomodatie, primair als overnachtingsplek voor groepen van 10 tot 22 personen. Maar het is meer dan alleen een plek om te slapen; in het gezellige (en goed verwarmde) dagverblijf kunnen jullie een gezellige avond met elkaar hebben; de compleet uitgeruste keuken  staat tot jullie beschikking voor het zelf verzorgen van een ontbijt, avondmaal of wat je maar wilt. Desgewenst kan ik catering en/of boodschappen regelen als je liever helemaal ontzorgt wilt worden.

Het centrum en ook beurscentrum de RAI zijn zeer snel bereikbaar, binnen 20 minten met taxi of sneltram. Aan de haven zijn een aantal prima restaurants en bars te vinden, supermarkt en andere winkels zijn op loopafstand. Parkeren kan gewoon voor de deur.

De reviews van mijn gasten zijn zeer lovend; aan boord verblijven is gezellig en een unieke ervaring.

De prijs voor het huren van het schip is 545 euro per nacht van zondag tot donderdag. Op vrijdag en zaterdag is de prijs 645 euro per nacht. De extra schoonmaakkosten bedragen 130 euro per verblijf. Het schip wordt minimaal verhuurd voor twee nachten.
Het aantal personen dat aan boord verblijft veranderd niet de prijs. Dekbedden en handdoeken zijn inclusief in de prijs.