LoungeKLIPPER Avontuur

zeilen op de Wadden

specialist in op maat gemaakte zeilreizen

Dit is jouw vakantie

Buiten, samen, een frisse wind, minimale footprint

Luxe teakdek

Het teakhouten dek geeft een warme en luxueuse sfeer

11 hutten

veel mogelijkheden voor extra privacy tijdens de nachtrust

Nieuwe stijl

Moderne stijlelementen zorgen voor een verblijf in een eigentijdse vakantiesfeer

89% minder co2

Wij varen met Blauwe diesel en bouwen met bamboe

Leer ons kennen

Ontdek wat de Avontuur
bijzonder maakt (in covid 19 tijden)

Wij varen graag buiten de gebaande vaarwegen, denken in andere mogelijkheden, zijn onafhankelijk van grote kantoren, stellen de wensen van onze gasten voorop.


Wij zien mogelijkheden om mooie en veilige zeilreizen te maken deze komende zomermaanden. We hebben protocollen om zo veilig mogelijk samen op het schip te verblijven en toch 1,5 meter afstand te houden. En er is natuurlijk veel aandacht voor hygiene.

 

Een zeilvakantie maken en besmetting voorkomen

Minder passagiers, 1,5 m en hygiëne

De regel om anderhalve meter afstand te houden noodzaakt ons om het aantal passagiers aan boord sterk te reduceren. Het samenzijn aan boord moet zo worden georganiseerd dat mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen toch anderhalve meter afstand kunnen houden. En we hebben extra veel aandacht voor de hygiëne.
Die drie elementen realiseren maakt het mogelijk (zodra de overheid het goedkeurt) om zeilreizen met de Avontuur te ondernemen.

Hygiëne

Het schip wordt extra goed schoongemaakt en overal vind je mogelijkheden om te ontsmetten.

Maximaal aantal mensen

We hebben goed gekeken naar wat realistisch en uitvoerbaar is aan boord van de Avontuur. Als je als uitgangspunt neemt dat niemand aan boord een huishouden deelt kunnen er maximaal 8 gasten tegelijk aan boord zijn. Maar als enkele gasten het huishouden delen dan kunnen er 10 gasten aan boord zijn. Als volwassenen rekenen we iedereen van 12 jaar oud en ouder. Kinderen onder 12 jaar oud zijn een aparte categorie omdat die samen mogen spelen als ze buiten zijn. Hoeveel jonge kinderen mee mogen willen wij van geval tot geval bekijken en met onze gasten bespreken.
Samenvattend kan je zeggen dat het schip geschikt is voor vriendengroepen van 8 tot 10 mensen of voor twee familiegroepen.

 

Neem vooral contact op om te overleggen wat er mogelijk is: Wamme van der Kuip 0614395708

Wat zijn de verschillen met 'normaal'?

Prijs

Vanwege het geringere aantal passagiers hebben we ook de prijs verlaagt en werken we niet meer met een vaste maar met een gestaffelde prijs. Klik hier om de prijzen te bekijken.

Wat ga je van Corona merken als je aan boord bent?

Het zal wennen zijn om steeds anderhalve meter afstand te houden. Gelukkig is op het schip overal aangegeven waar je aan boord kan ontspannen, waar je kan lopen en op welke plekken je even een ander voorbij kan laten gaan. Natuurlijk voelt het eerst raar om extra op te letten wie er wel of niet in de keuken staat en naast wie je aan tafel gaat zitten. Dat kan wat onvrij voelen. Maar tegelijk kunnen we misschjien beter het beste van een heel nare en rare wereldsituatie maken, ons over weerstanden heenzetten, genieten van op het water zijn en nieuwe energie opdoen.

Aangekomen op de eilanden is het nog steeds mogelijk om te wandelen, te fietsen en zijn te terrassen gedeeltelijk open. Van de Waddeneilanden genieten kan gelukkig nog steeds. Wel vragen de bewoners ons om respect te hebben voor hun veiligheid en goed de regels na te leven.

Onze belangrijkste zeiltochten

De vaste afvaart haven is Harlingen, poort naar de Waddenzee. Vanuit Harlingen maken wij custom made zeiltochten naar de verschillende Waddeneilanden en desgewenst ook naar het IJsselmeer.

Image
Weekend Waddenzee1950,-

vanaf

Image
50+ singles weekend350,-

per persoon

Image
Midweek zeiltocht2835,-

Vanaf

Image
5 daagse kite- en zeilreis599,-

per persoon

Image
Zeven daagse zeilvakantie4100,-

vanaf

Image
SAIL Gecancelledop aanvraag

Luxe arrangementen
40-44 personen

Gasten reviews

Onze klanten hebben wat te zeggen over ons

'We kijken terug op een waanzinnig mooi weekend. Alles was boven verwachting, en dat is altijd heerlijk.'

'Wij zijn zeker nog heerlijk aan het nagenieten. Het was een erg leuk weekend en we vonden het super goed geregeld'

“Wir hatten einen sehr schönen Törn über Christi Himmelfahrt - waren Auf Ameland und Texel und haben im Wattenmeer geankert - unvergessen für uns alle!”

“Thank you very much for an enjoyable sail”

avonden

sportieve momenten

provincie stadjes

rustige momenten