Team events

Wat is er leuker dan met een bedrijfsuitje of teambuilding dag samen te zeilen en een heerlijke dag op het water te zijn?! Samen de zeilen hijsen, het schip varen, leren navigeren en natuurlijk samen gezellig ontspannen onder het genot van heerlijke versnaperingen, terwijl je op de mooiste wateren in Nederland vaart! Al genietend van goede muziek, aan dek of heerlijk binnen vertoeven in één van de prachtig ingerichte schepen van LoungeKlipper. Varen met LoungeKlipper is de unieke en ideale beleving als bedrijfsuitje, teambuilding of welk zakelijk evenement dan ook. Ervaring met zeilen is niet nodig. De deskundige bemanning van LoungeKlipper legt jullie graag alles over het reilen en zeilen op een schip uit en vertelt jullie zo nodig precies wat te doen tijdens het varen.

Jouw bedrijfsuitje of teambuilding op maat!
Bedrijfsuitjes en teambuilding op maat is voor ons geen probleem. Je bepaalt zelf hoe actief en wat je wilt doen, welk vaargebied, welke vertrekhaven, welke verzorging qua eten en drinken je wilt, met hoeveel personen je wilt varen, enzovoort! Jouw team kan op pad met de Umoja, de Vrijheid of de Avontuur. Of misschien alledrie?

Wilt je een evenement organiseren voor 15 personen? Of voor 200 personen? Het is allemaal mogelijk. Op basis van de doelstelling van uw organisatie kunnen we een uniek op maat gesneden zeilevenement samenstellen. Wij helpen graag om jouw bedrijfsuitje of teambuilding tot een onvergetelijke ervaring te maken! Neem contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

 

Bedrijfstrainingen

Heb je moeite om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen binnen een afdeling, team of heel bedrijf? Dan is varen de perfecte teambuilding. Probeer maar eens een schip vooruit te laten varen als iedereen iets anders wil. Het belang van teamwork is aan boord vanzelfsprekend en de omgeving dwingt mensen dingen samen te doen.
De opzet is simpel maar enorm effectief: mensen samen dingen laten doen die ze in principe niet beheersen in een omgeving die ze niet goed overzien. Niemand kan zich verschuilen en iedereen wordt direct geconfronteerd met het resultaat van de actie. Communicatie staat centraal.
Wij leveren de begeleiding die nodig is om een veilige omgeving te borgen en observeren de processen die ontstaan t.b.v. feedback. Afhankelijk van de specifieke, team-eigen doelstellingen maken wij opdrachten op maat voor het team, zodat de problematiek gegarandeert gaat schuren en zichtbaar tot gebrek aan resultaat leidt.
Zodra de problemen aan de oppervlakte zijn, kunnen we gaan werken aan communicatie- en samenwerkingsstructuren die een oplossing bieden. En we oefenen die door gebruik te maken van de omgeving van het schip.
Alle uitdagingen, conflicten en coalities die in het bedrijf spelen zijn terug te zien in de acties die plaatsvinden in teambuilding als het schip gaat varen. Samenwerking is noodzaak. Maar hoe zet je daarbij ieders kwaliteiten optimaal in? Hoe motiveer je de een en rem je de ander wat af? Wat levert overleg op? Hoe maak je de communicatie efficiënt en soepel? En vaart het schip daar beter mee? Dit alles geeft een uitstekende training in teambuilding.


Teambuilding op een zeilschip heeft precies dezelfde succesfactoren een rol als in een bedrijf: samenwerking, overleg, timing, het delen van kennis en meer. Een betere praktijkschool dan dit bestaat er haast niet. Zeilen is een constant proces in wording: het vraagt volledige inzet, flexibiliteit, overleg, creativiteit en een voortdurende zoektocht naar betere oplossingen voor veranderende situaties.

 

Je kan bellen met Remco Voorneveld voor info en specifieke arrangementen voor bedrijfstrainingen (06 51610740)