Sail Amsterdam 2020

Wees onderdeel van Sail Amsterdam 2020!

Sail Amsterdam is het 5-jaarlijkse event waar u uw belangrijkste relaties mee naartoe wilt nemen. Zo simpel en mooi is het. Sail is veel meer dan hét publieksvent van Nederland, meer dan het overweldigende effect van duizenden bijzondere schepen en scheepjes. Het is het moment dat mooie bedrijven hun relaties laten merken hoe ze hen waarderen. Sail combineert dan ook de luxe van het varen en de intimiteit van het water. En wilt u dat alles in optima forma beleven? Dan hopen wij dat u kiest voor LoungeKlipper Avontuur.
U kunt nu geheel vrijblijvend een optie plaatsen! of wij kunnen u vrijblijvend op de hoogte houden!

Meer informatie over Sail Amsterdam 2020

Sail in Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland. Sail vindt eens in de 5 jaar plaats en is ontstaan in 1970. De 10e editie van Sail Amsterdam vindt plaats in 2020. Een bijzonder evenement waar elke editie duizenden mensen op afkomen. Loungeklipper Avontuur neemt al sinds 2005 deel aan dit bijzondere SAIL evenement.

Loungeklipper Avontuur biedt u en uw relaties de gelegenheid om aan boord van onze zeilschepen in het centrum van de feestelijkheden te zijn. Laat het schouwspel met een drankje in de hand aan u voorbijtrekken en u krijgt het gevoel dat men dit alles alleen voor u en uw relaties opvoert. Om vanaf het water deel uit te kunnen maken van dit spektakel is een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering.