Beleef zeilen op de Waddenzee, kom tot jezelf door water, wind, duinen en strand om je heen. Geniet met je vrienden of familie van elkaars gezelschap en de gezelligheid aan boord. Met de LoungeKlipper Avontuur maken wij vanuit Harlingen zeiltochten met groepen van 10 tot 22/24 personen op de Waddenzee en het IJsselmeer.

Wij zijn een klein bedrijf en met een persoonlijke aanpak spelen wij direct in op wensen van onze gasten. Vriendengroepen, bedrijven en teams, families, singles, actievelingen, rustzoekers, familiemensen, zeilers en natuurliefhebbers hebben aan boord van de Avontuur een prachtige reiservaring. Samen bezoeken wij eilanden als Terschelling en Vlieland en gaan we droogvallen op een plaat.
De Avontuur vaart vooral met groepen maar individuele gasten kunnen meezeilen met wedstrijden en met themareizen die in samenwerking met onze partners Kiten-segeltour.de en Elkaarontmoeten.nl worden aangeboden.

Een zeilvakantie is een reis met een kleine milieu footprint omdat wij ons voortbewegen met windkracht en omdat wij gebruik maken van een schip dat al ruim honderd jaar bestaat. Duurzaam zeilreizen aanbieden staat hoog in het vaandel en proberen wij in allerlij aspecten van de bedrijfsvoering door te voeren.

De LoungeKlipper Avontuur vind je in de zomer varend vanuit Harlingen en in de winter in Amsterdam-IJburg als stilliggende groepsaccomodatie. LoungeKlipper staat voor klantgericht handelen, een eigen weg kiezen, een moderne interieurstijl, professioneel en informeel.